De dynamische Ether en hereniging van astrologie, astronomie, wetenschap e.a.

10/11/2024 11:00
Afdeling : Loge Open Paradigma, Milisstraat 22, 2018 Antwerpen
Activiteit : Voordracht

“Sterren op Aarde” – Met onder meer een greep uit de bewijzen die er zijn in de paradigma-verschuiving nu voor een schaaloverschrijdende geometrische samenhang van de beweging van planeten en lichten met wat er gebeurt op (en binnen) Aarde en onszelf?(°)
De dynamische ether/’ruimte-substantie’, definitie en structureel patroon ervan, en de link met scalaire velden of longitudinale compressiegolven, ’Geluid’ of het Woord (lezing 3 mei ’25), blijkt een sleutel tot veel mysteries -in o.a. fysica, en mythologie met basis in kosmologie.
“Mater Aether” lijkt terug van weggeweest in de wetenschap met wankelend standaard-model (gezien ook recente observaties en onderzoek(*)).
Unificatie en esoterische wetenschap met o.a. Wet van Analogie maken mede de brug tussen een open wetenschap met de astronomische kosmos, het veld van relativiteit en klassieke fysica, het onzichtbare ‘quantum’-gebied en een nieuwe(&oeroude) astrologie. Dit is, in plaats van een vlakke ‘planetologie’ eerder een astro-logie met meer dimensies, ruimtelijk, op een locatie op (door astrologen vaak vergeten) aarde en ook de daar waarneembare sterren zelf, ook buiten de dierenriem-ring. Ook heeft zij een focus op bewustzijn, de ziel en haar 7 stralen/kwaliteiten in plaats van enkel ons ego en externe events.
(°) Hoe bewegen en trillen wij eigenlijk met ons ruimteschip Aarde -dat blijkt met aanschouwelijke demonstraties geen gesloten ellips om de Zon, planeten (met eenvoudig af te leiden banen in het zonnestelsel-‘atoom’) en sterren als Arcturus en de Pleïaden en de melkwegen in groter kader? Zien we dit in de natuur en ons DNA en lichaam, ijlere lichamen en geest en subatomair?
Wat zijn de implicaties en applicaties, ook voor (nulpunt)energie en onbegrepen fenomenen als zwaartekracht, magnetisme en ‘tijd’, en verborgen dimensies?
(Oorzaak van onze westerse eenzijdigheid, ook qua wereldbeeld en samen-leving in lezing 2 in maart ‘25).

(*): Ook recente observaties met de James Webb telescoop en onderzoek als van Nassim Haramein, N. Kozyrev, E. Schnoll en James Demeo, auteur van “De Dynamische Ether van de Kosmische Ruimte”, bijzondere eye-openers!